Aanbieding!

SNURK James x-mas jumpsuit div maten

Oorspronkelijke prijs was: €36.95.Huidige prijs is: €17.50.

Nu van € 36,95 voor € 17,50 !

Deze prachtige jumpsuit van het merk SNURK is onderdeel van de James serie. Met deze heerlijke jumpsuit kan uw kindje comfortabel spelen. Het materiaal van het pakje is 95% organic cotton, 5% elasthane. Hierdoor is de jumpsuit voorzien van veel zacht stretch. Daarnaast is dit materiaal wasbaar op 30 graden in de wasmachine. Voor extra comfort heeft deze jumpsuit handige drukknoopjes bij de benen. Met de items van SNURK haalt u stijl en comfort in huis voor uw kindje.

SNURK vindt dat het ondertussen al vanzelfsprekend moeten zijn dat textielbedrijven in hun productie zoveel mogelijk rekening houden met mens en milieu. SNURK gebruikt daarom zelf uitsluitend met biologisch katoen dat is gecertificeerd met het GOTS-kenmerk, het strengste keurmerk voor biologisch katoen. Ook houdt SNURK haar productie binnen de EU, specifiek in Portugal. Bovendien is het gehele assortiment van SNURK OEKO-TEX gecertificeerd, wat de productveiligheid waarborgt. Een ander mooi initiatief is de ‘Limited Waste Editions’-collectie. Dit zijn soms kledingstukken en soms tassen gemaakt van stofresten van prints uit vorige seizoenen. Zo wordt er zo min mogelijk afval gecreëerd.

SNURK is een merk dat creativiteit hoog in het vaandel heeft staan. Het merk komt dan ook vaak met de meest originele dessins op de proppen. Het Nederlandse merk ontwerpt in Nederland en wordt in Portugal geproduceerd van 100% katoen van de beste kwaliteit.

Extra informatie

Maat

56, 62, 68, 74, 80