Aanbieding!

SNURK pants cavia white

Oorspronkelijke prijs was: €39.95.Huidige prijs is: €22.50.

Deze prachtige broek is afkomstig van de Cavia serie van het merk SNURK. De broeken van SNURK zitten erg comfortabel en zijn ideaal om in huis te dragen. De broek is vervaardigd uit 95% organisch katoen en 5% elastaan dat GOTS gecertificeerd is. Dit is niet alleen erg duurzaam, maar biedt ook veel comfort en bewegingsvrijheid. De broek heeft een elastische tailleband met trekkoordjes en elastiek bij de pijpen, waardoor de pasvorm van de broek zeer prettig is. Daarnaast is de broek voorzien van praktische diepe zakken. De broek is gemaakt om zowel overdag als ’s nachts te dragen en is wasbaar op 30 graden.

SNURK: Duurzaamheid

Wat doet SNURK voor het milieu?

SNURK vindt dat het ondertussen al vanzelfsprekend moeten zijn dat textielbedrijven in hun productie zoveel mogelijk rekening houden met mens en milieu. SNURK gebruikt daarom zelf uitsluitend met biologisch katoen dat is gecertificeerd met het GOTS-kenmerk, het strengste keurmerk voor biologisch katoen. Ook houdt SNURK haar productie binnen de EU, specifiek in Portugal. Bovendien is het gehele assortiment van SNURK OEKO-TEX gecertificeerd, wat de productveiligheid waarborgt. Een ander mooi initiatief is de ‘Limited Waste Editions’-collectie. Dit zijn soms kledingstukken en soms tassen gemaakt van stofresten van prints uit vorige seizoenen. Zo wordt er zo min mogelijk afval gecreëerd.

SNURK is een merk dat creativiteit hoog in het vaandel heeft staan. Het merk komt dan ook vaak met de meest originele dessins op de proppen.

Extra informatie

Maat

92, 104, 128